Palvelut

Husqvarna osasto Lahden Siemen ja Kone

Kone- ja varaosamyynti – alan tunnetuimmat ja parhaat merkit

Valikoimastamme löydät kattavasti pihojen, puutarhojen ja metsän hoitoon tarvittavat koneet ja laitteet: mm. ajoleikkuri, moottorisahat, raivaussahat, ruohonleikkurit, puhaltimet, lumilingot, pesurit ja jopa pientraktorit ja peräkärryt. Edustamme alan tunnetuimpia merkkejä, kuten Stihl, Husqvarna, Honda, Stiga, Cub Cadet, Ariens ja Solis. Saatavilla on myös muut tarvikkeet ja varaosat.

HUOM ! Emme huolla lumilinkoja toukokuu – syyskuu aikana.

Tutustu valikoimaan

Puutarhamyymälä – viherpeukaloiden aarreaitta

Astu sisään myymäläämme ja tee puutarhaunelmistasi totta! Laajan tuotevalikoiman avulla ja asiantuntevan henkilökuntamme neuvoilla ja vinkeillä saa niin aloittelija kuin ammattilainen pihan ja puutarhan kukoistamaan. Myymälässämme on tarjolla siemenet, sipulit, mukulat ja taimet, mullat ja lannoitteet sekä tietenkin puutarhavälineet ja pihakoristeet.

Katso sijainti
Puutarhaosasto

Pienkonehuolto

Huollamme ja korjaamme kaikkia pienkoneita ja merkkejä, joita myymme tai ovat edustuksessamme. Käytämme laadukkaita, merkkikohtaisia varaosia, jotta koneet palvelisivat käytössäsi mahdollisimman pitkään. Halutessasi voit pyytää koneen noutoa kotoasi ja palautuksen huollon valmistuttua.

Ota yhteyttä

Kuljetuspalvelut

Käytämme kuljetuspalvelua toimittamaan koneen tai tuotteen haluttuun osoitteeseen.

Huoltokoneiden nouto ja palautus takaa erittäin helpon ja vaivattoman huollon.

Kuljetuspalvelut