Palvelut

Kone- ja varaosamyynti – alan tunnetuimmat ja parhaat merkit

Valikoimastamme löydät kattavasti pihojen, puutarhojen ja metsän hoitoon tarvittavat koneet ja laitteet: mm. ajoleikkuri, moottorisahat, raivaussahat, ruohonleikkurit, puhaltimet, lumilingot, pesurit ja jopa pientraktorit ja peräkärryt. Edustamme alan tunnetuimpia merkkejä, kuten Stihl, Husqvarna, Honda, Stiga, Cub Cadet, Ariens ja Solis. Saatavilla on myös muut tarvikkeet ja varaosat.

Tutustu valikoimaan

Puutarhamyymälä – viherpeukaloiden aarreaitta

Astu sisään myymäläämme ja tee puutarhaunelmistasi totta! Laajan tuotevalikoiman avulla ja asiantuntevan henkilökuntamme neuvoilla ja vinkeillä saa niin aloittelija kuin ammattilainen pihan ja puutarhan kukoistamaan. Myymälässämme on tarjolla siemenet, sipulit, mukulat ja taimet, mullat ja lannoitteet sekä tietenkin puutarhavälineet ja pihakoristeet.

Katso sijainti
Pienkonehuolto

Pienkonehuolto

Huollamme kaikki pienkoneet ruohonleikkureista moottorisahoihin. Käytämme laadukkaita, merkkikohtaisia varaosia, jotta koneet palvelisivat käytössäsi mahdollisimman pitkään. Halutessasi voit pyytää koneen noutoa kotoasi ja palautuksen huollon valmistuttua.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Kuljetuspalvelut

Käytämme kuljetuspalvelua toimittamaan koneen tai tuotteen haluttuun osoitteeseen.

Huoltokoneiden nouto ja palautus takaa erittäin helpon ja vaivattoman huollon.

Kuljetuspalvelut

Tarjouspyyntö

Siemen ja Kone on pihan ja puutarhan erikoisliike yli 50-vuoden kokemuksella. Meiltä saat alan parhaat tuotteet sekä hyvät neuvot tuotteiden käyttöön. Palveluihimme kuuluu myös oleellisesti myymiemme koneiden huolto ja varaosapalvelut.

LAHDEN SIEMEN JA KONE
Saksalankatu 28, 15100 Lahti
Puh. 03 7347 212 / 050 463 9058

Rekisteriseloste

Toimitusehdot ja maksutavat

AVOINNA

ARK. 8.00 – 18.00

LA 9.00 – 14. 00